آموزش کار با دستگاه دیاگ
مراحل
در این گزینه مشخصات ecu از قبیل شرکت سازنده شماره فنی و ورژن نرم افزار ecu را میتوان خواند . که کاربردیترین گزینه آن ورژن نرم افزار میباشد. با هر بار دانلود ecu ورژن آن افزایش مییابد ودر مواردی که جهت رفع مشکل نیاز به دانلود میباشد .می توان از این طریق ورژن نرم افزار را کنترل کرد.
fault(s) reading
خطاهای مشخص شده دراین قسمت به سه گروه تقسیم میشود.
خطای دائم:
✔️در صورت ثبت خطا به صورت دائم جهت رفع مشکل نیاز به تعویض قطعه معیوب میباشد. و بعد از تعویض اقدام به پاک کردن خطا میکنیم در صورتی که قبل از تعویض خطا پاک شود بعد از مدتی کار کرد موتورمجددا خطا در حافظه ecu ثبت میشود.
خطای موقت :
زمانی رکه در سیستم مشکلی ایجاد شود خطا به صورت دایم ثبت میشود واگر بعد ازطی سه سیکل (هر سیکل شامل استارت – کار کردن موتور – موتور خاموش شود ) آن خطا به وسیله ecu مجددا آشکارنشود به خطای موقت تبدیل میشود در صورت مشاهده خطای موقت نیازی به تعویض قطعه نیست وفقط جهت رفع مشکل خطای ثبت شده را پاک میکنیم.
خطای ریموت:
✔️در خودروهای مالتی پلکس که ارتباط ecuها به وسیله شبکه میباشد. زمانی که مشکل به وجود آمده وابسته به بخش دیگری باشد وبر ecu دیگری تاثیر میگزارد خطا به صورت ریموت ثبت میشود.
Clearing of fault code(s)
جهت پاک کردن خطا از این منو وارد میشویم
parameter measurements
برخی از پارامترهای مرتبط با پاشش سوخت و جرقه زنی واطلاعات بعضی از سنسورها را در این قسمت میتوان دید
Actuators test
در این گزینه میتوان جهت صحت عملکرد عملگرهای زیر به وسیله دستگاه آنها را فعال کرد در صورت فعال شدن عملگر مورد نظر سیم کشی آن تا ecu وبخش فرمان دهنده ecu سالم است.
عملگرهای قابل فعال شدن به شرح زیر میباشد:
✳️ انژکتوریک
✳️ انژکتور دو
✳️ انژکتورسه
✳️ انژکتورچهار
✳️ رله پمپ بنزین
✳️ استپر موتور
✳️ کویل ۴/۱
✳️ کویل ۳/۲
✳️ دور کند فن
✳️ دور تند فن
✳️ شیر برقی کنیستر
✳️ چراغ عیب یاب سیستم انژکتور
✳ چراغ هشدار دمای آب